Trimite e-mail | Printeaza
Politic
12.01.2015

Președintele Nicolae Timofti a semnat în cartea de condoleanţe de la Ambasada Franţei la Chișinău

Președintele Nicolae Timofti a semnat în cartea de condoleanţe de la Ambasada Franţei la Chișinău

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat astăzi, 12 ianuarie a.c., în cartea de condoleanţe de la Ambasada Franţei la Chișinău, în semn de omagiu pentru victimele acțiunilor teroriste din Paris.

Șeful statului a adresat sincere condoleanțe din partea poporului Republicii Moldova cetățenilor francezi, afectați de tragicele evenimente.

Președintele Nicolae Timofti a condamnat acțiunile teroriste, exprimându-și solidaritatea cu întreaga comunitate internațională, mobilizată în lupta împotriva terorismului. „Valorile democrației nu pot fi negociate”, a declarat Nicolae Timofti.

Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Vagogne, a mulțumit președintelui Republicii Moldova pentru mesajul de susținere adresat poporului francez.

Șeful statului, a fost însoțit la Ambasada Franței de domnul Ion Păduraru, secretarul general al Aparatului Președintelui Republicii Moldova, și consilierii prezidențiali Vlad Țurcanu și Iulian Grigoriță.

Anterior, președintele Nicolae Timofti, a transmis un mesaj de condoleanțe omologului său francez, Francois Hollande, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus