Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
05.01.2015

Procurorii militari investighează circumstanţele decesului unui carabinier

Procuratura militară Chişinău investighează circumstanţele decesului unui militar în termen al unităţi militare de carabinieri 1002.
Cazul a avut loc în seara zilei de ieri, 4 ianuarie, cînd militarul a fost observat în dormitorul companiei în stare de inconştienţă, după ce acuzase că se simte rău. Imediat, carabinierul a fost transportat la punctul medical al unităţii militare, unde i-a fost acordat primul ajutor medical, fiind chemată ambulanţa, însă, în jurul orei 20.50, medicii au constatat decesul tînărului.

La faţa locului s-au deplasat procurorii militari, împreună cu grupul operativ şi medicul legist, care au depistat în hainele tînărului pastile de fabricaţie necunoscută. Din declaraţiile mai multor camarazi, pastilele i-ar fi fost aduse cu cîteva zile mai devreme de mama acestuia.

La această etapă, procurorii militari investighează cazul, fiind luate în calcul mai multe versiuni care ar fi putut duce la decesul militarului (relaţii neregulamentare, determinare la suicid, existenţa unor maladii, etc.).

Carabinierul avea 19 ani, încorporat în serviciul militar în termen în luna noiembrie 2014 de către Centrul militar teritorial Comrat, anunță Serviciul de presă al Procuraturii Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus