Trimite e-mail | Printeaza
Economie
03.12.2014

A fost desemnat Secretarul de Stat al Ministerului Finanţelor

Guvernul a aprobat astăzi decizia cu privire la numirea în funcţia de Secretar de Stat al Ministerului Finanţelor. Astfel, în funcţia de secretar de stat a fost desemnată  Veronica Ursu. Aceasta a fost selectată în urma unui concurs public organizat de Cancelaria de Stat a Republicii Moldova.

Veronica Ursu este licenţiată  în finanţe şi asigurări, deţine titlu de doctor în economie, are o experienţă vastă în domeniu, vorbeşte fluent limba franceză şi engleză. Activează în cadrul Ministerului Finanţelor din anul 2002, anterior a deţinut postul de şef al Direcţiei monitoring şi analiză financiară din cadrul Ministerului Finanţelor.

Secretarul de stat are misiunea de a asigura continuitatea în activitatea ministerului. Acesta va contribui la realizarea misiunii şi a obiectivelor strategice ale Ministerului prin promovarea şi aplicarea unui management performant, prin realizarea eficientă a legăturilor funcţionale dintre subdiviziunile şi structurile organizaţionale din sfera de competenţă a ministerului. De asemenea, va asigura monitorizarea executării actelor normative şi legislative iniţiate de minister, elaborarea proiectelor de acte normative.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus