Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-11-30/nicolae-timofti-mam-rugat-lui-dumnezeu-sa-ne-lumineze-pe-totzi-ca-noi-sa-votam-acele-fortze-care-ne--37665.html
Data: Nov 30, 2014 (13:53)

Nicolae Timofti: M-am rugat lui Dumnezeu să ne lumineze pe toţi, ca noi să votăm acele forţe, care ne vor duce pe calea cea corectă

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, și-a exprimat dreptul de vot în cadrul scrutinului legislativ, astăzi, 30 noiembrie a.c., la secția de votare nr.232, amplasată în Liceul Teoretic „Matei Basarab” din capitală, anunță Serviciul de presă al Președinției Republicii Moldova.

Șeful statului a fost însoțit la secția de votare de Prima Doamnă a Republicii Moldova, Margareta Timofti.

Președintele țării a făcut următoarele declarații pentru jurnaliști :

"Am venit la vot cu cele mai frumoase gânduri. M-am rugat lui Dumnezeu să ne lumineze pe toţi, ca noi să votăm acele forţe, care ne vor duce pe calea cea corectă. Am votat pentru binele poporului nostru, ca noi să trăim mai bine, în pace şi linişte, dar şi pentru posibilitatea de a realiza toate cele despre care am vorbit în cadrul campaniei electorale şi sunt sigur că vom reuşi”.

Președintele Nicolae Timofti a făcut un apel către cetățeni să iasă la vot pentru a decide viitorul țării. Șeful statului a precizat că întotdeauna și-a exercitat cu responsabilitate dreptul de vot și nu a lipsit niciodată de la scrutinele parlamentare.

„Sper ca viitorul Parlament, pe care îl alegem azi, va vota doar legi bune, în interesul oamenilor", a declarat președintele Nicolae Timofti.