Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-11-03/ambasada-sua-anuntza-o-noua-competitzie-pentru-programul-de-granturi-37252.html
Data: Nov 3, 2014 (18:38)

Ambasada SUA anunţă o nouă competiţie pentru programul de granturi

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă o nouă competiţie pentru granturi de asistenţă în cadrul programului "Granturi pentru democraţie". 

La concurs sunt invitate să participe organizațiile neguvernamentale din Moldova cu proiecte care contribuie la dezvoltarea democrației și a societății civile în țară. Prioritate va fi acordată proiectelor din următoarele domenii: consolidarea și dezvoltarea societății civile și a institutelor democratice, protecția mediului; instituționalizarea la nivel local a proceselor democratice deschise și pluraliste; educația civică; participarea comunității la procesul decizional; acces liber la informații, libertatea de exprimare, transparența în administrare și buna guvernare; creșterea încrederii.

Perioada de implementare a proiectelor de granturi este de la 6 la 12 luni.

Suma granturilor variază între $5 mii și $24 mii. Documentele pot fi depuse la ambasadă până pe 1 decembrie (până la 18.00). Informații suplimentare pot fi obținute pe pagina programului: http://moldova.usembassy.gov/democracy-grants.html.