Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-10-29/condamnatzi-pentru-comiterea-t-lhariei-violului-shi-actziunilor-perverse-cu-caracter-sexual-la-c-te--37182.html
Data: Oct 29, 2014 (10:36)

Condamnaţi pentru comiterea tâlhăriei, violului şi acţiunilor perverse cu caracter sexual la câte 20 de ani închisoare

Doi bărbaţi au fost condamnaţi după ce au pătruns în locuinţa unei bătrâne din Ceadîr – Lunga, pe care au violat-o şi i-au sustras bunuri estimate la peste 4 mii de lei.

Procuratura din Ceadîr – Lunga a stabilit că, în noiembrie 2007, inculpaţii au pătruns în locuinţa unei bătrâne de 80 de ani, pe care au atacat-o, sustrăgându-i bunuri estimate la 4570 de lei. După atacul tâlhăresc, agresorii au violat victima şi au părăsit locul faptei, iar apoi şi hotarele ţării.

Anul trecut, inculpaţii au fost extrădaţi autorităţilor moldoveneşti, după ce s-au eschivat de organele de urmărire penală în Federaţia Rusă şi Ucraina.

Recent, infractorii de 27 şi 30 de ani, au fost condamnaţi pentru comiterea tâlhăriei, violului şi acţiunilor perverse cu caracter sexual la câte 20 de ani închisoare, anunță Serviciul de presă al Procuraturii Generale.