Trimite e-mail | Printeaza
Politic
01.10.2014

Ponta îl preia din Chişinău pe Leancă şi asistă la meciul Dinamo Kiev-Steaua cu acesta şi Iaţeniuk

Ponta îl preia din Chişinău pe Leancă şi asistă la meciul Dinamo Kiev-Steaua cu acesta şi Iaţeniuk

Premierul Victor Ponta, care va efectua joi o vizită în Ucraina, se va opri pe traseu, cu aeronava oficială, la Chişinău pentru a-l lua la bord pe premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, iar la finalul vizitei va asista cu acesta şi cu omologul ucrainean la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua.

"Aeronava, în drum spre Ucraina, va face o escală scurtă la Chişinău pentru a-l prelua pe Iurie Leancă. Premierul Republicii Moldova va participa alături de premierul Victor Ponta la discuţiile cu omologul lor ucrainean, Arseni Iaţeniuk. Seara, la finalul vizitei de lucru, cei trei premieri vor asista împreună la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua, meci contând pentru Grupa J a Ligii Europa", au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Potrivit acestora, la întoarcerea spre casă, aeronava românească se va opri din nou, în escală, la Chişinău, unde va coborâ premierul moldovean, iar premierul Ponta va reveni la Bucureşti la puţin timp după miezul nopţii de joi spre vineri.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că în vizita pe care o va efectua în Ucraina se va întâlni şi cu preşedintele Petro Poroşenko şi va participa, împreună cu premierul moldovean Iurie Leancă şi cu cel ucrainean Arseni Iaţeniuk, la o trilaterală Ucraina - Republica Moldova - România.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus