Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-09-30/agen-i-economici-din-moldova-participa-la-t-rgul-virtual-build-eexpo-36779.html
Data: Sep 30, 2014 (13:07)

Agenți economici din Moldova participă la Târgul virtual ”BUILD e-EXPO”

Potrivit Camerei de Comerț și Industrie, agenți economici din Republica Moldova participă la Expoziția Virtuală specializată în domeniul materialelor de construcție ”BUILD e-EXPO”, care se desfășoară în perioada 29 septembrie – 4 octombrie 2014.

Participarea la eveniment este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în comun cu parteneri din Bulgaria, Grecia, Turcia și Georgia cu asistența financiară a Programului Operațional de Cooperare Transfrontalieră în regiunea Bazinului Mării Negre în cadrul proiectului „Târguri Virtuale și Rețele Comerciale"(e-F+TN).

La expoziție își expun atât produsele cât și serviciile conexe industriei materialelor de construcție următoarele companii: Macon SA, Avantaj SA, Steclar SRL, Etalon-Prim SRL, Profsystem SRL, Orizont Construst SA, ARD SRL, Nic-OL SRL, Supraten SA.

Evenimentul este promovat și prezentat în cadrul Expoziției Internaționale Tehnice, ce are loc în perioada 29 septembrie – 04 octombrie 2014, Plovdiv, Bulgaria.

Build e-EXPO este primul eveniment organizat în cadrul proiectului e-F+TN. De asemenea în contextul proiectului respectiv  vor fi mai organizate 2 târguri virtuale  intraregionale și un târg virtual internațional.