Trimite e-mail | Printeaza
Economie
15.09.2014

Vicepreședintele Băncii Mondiale pentru Europa și Asia Centrală va efectua vizite în Belarus, Ucraina și Moldova

Vicepreședintele Băncii Mondiale pentru Europa și Asia Centrală va efectua vizite în Belarus, Ucraina și Moldova

Vicepreședintele Băncii Mondiale pentru Europa și Asia Centrală, dna Laura Tuck, va efectua vizite în Belarus, Ucraina și Moldova în perioada 15-24 septembrie 2014. În cadrul vizitelor dna Tuck va avea întrevederi cu oficiali guvernamentali, reprezentanți ai sectorului privat, ai societății civile și partenerii de dezvoltare internaționali, și va vizita unele proiecte susținute de Banca Mondială în aceste țări.

Scopul principal al vizitei dnei Tuck în regiune este de a discuta problemele de dezvoltare prioritare în fiecare din aceste țări, precum și implementarea programelor în derulare ale Băncii Mondiale, dar și aspecte ce vizează colaborarea pe viitor.
Aceasta este prima vizită oficială a dnei Tuck în Belarus, Ucraina și Moldova după debutul mandatului său de vicepreședinte pentru Europa și Asia Centrală în septembrie 2013. Dna Tuck este responsabilă de gestiunea programului de dezvoltare al Băncii în regiunea Europa și Asia Centrală, care include 31 țări, se precizează într-un comunicat al Băncii Mondiale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus