Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
10.09.2014

Şefa filialei unei bănci trimisă în judecată pentru sustragerea a peste 4 milioane lei

Şefa filialei unei bănci trimisă în judecată pentru sustragerea a peste 4 milioane lei

Procuratura Anticorupţie anunţă despre terminarea urmăririi penale şi expedierea în instanţa de judecată a cauzei penale de învinuire a Şefei filialei din Străşeni a Băncii de Economii (BEM), în acţiunile căreia procurorii au reţinut comiterea delapidării averii străine în proporţii deosebit de mari.

Procuratura Anticorupţie, în comun cu ofiţerii CNA, au stabilit că, în cursul lunii iulie curent, folosind situaţia de serviciu, învinuita a sustras 4,2 milioane lei din depozitul de valori al filialei pe care o conducea.

De îndată ce Procuratura a fost sesizată de către organul de audit al BEM, pe acest caz a fost declanşată o cauză penală, femeia fiind reţinută. Actualmente, inculpata se află în stare de arest preventiv.

În scopul asigurării reparării prejudiciului cauzat prin infracţiune, procurorii au aplicat sechestru pe casa şi loturile de teren care-i aparţin inculpatei.

Respectiva cauză penală a fost expediată pentru examinare în Judecătoria Străşeni, iar dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă închisoare de la 8 la 15 ani, anunță Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus