Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-09-01/business-consulting-institute-organizeaza-la-chi-inau-un-forum-transfrontalier-al-antreprenorilor-36340.html
Data: Sep 1, 2014 (15:14)

Business Consulting Institute organizează la Chișinău un Forum Transfrontalier al Antreprenorilor

Business Consulting Institute organizează un Forum Transfrontalier al Antreprenorilor, în cadrul proiectului “Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră“. Evenimentul va fi găzduit de Leogrand Convention Center, la 8 septembrie 2014. 

Proiectul de față este susţinut financiar de Comisia Europeană, prin Instrumentul European de Vecinătate şi Parteneriat, în cadrul Programului Operaţional Comun România - Ucraina - Republica Moldova 2007-2013.

Proiectul urmărește sporirea cooperării și a competitivităţii IMM-urilor din regiunea transfrontalieră România - Ucraina - Republica Moldova, pentru creştere economică şi dezvoltare durabilă.

Participanților la eveniment le vor fi prezentate sectoarele cu potențial investițional ridicat în zona transfrontalieră, stabilite ca urmare a analizelor realizate în cadrul proiectului, precum și o Strategie pentru atragerea investițiilor. De asemenea, va fi organizat un eveniment business-to-business, destinat antreprenorilor din zona transfrontalieră, la care vă invităm să participați.

Cei interesați sunt rugați să se înscrie cât mai curând în vederea participării la Forum la numărul de telefon +373 22 85 50 80 sau la adresa electronică office@bci.md și le vor fi expediate agenda și un formular pentru evenimentul B2B.

.