Trimite e-mail | Printeaza
Politic
26.08.2014

Președintele României, Traian Băsescu, a transmis un mesaj de felicitare președintelui Nicolae Timofti cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova

Președintele României, Traian Băsescu, a transmis un mesaj de felicitare președintelui Nicolae Timofti cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova

Președintele României, Traian Băsescu, a transmis un mesaj de felicitare președintelui Nicolae Timofti cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova.

Vă prezentăm textul integral al mesajului:
„Stimate domnule Președinte,
Cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, am plăcerea să vă adresez felicitările mele călduroase, împreună cu urări de fericire, succes, prosperitate și împliniri, pentru dumneavoastră și pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Este o zi cu semnificații istorice deosebite și împărtășesc, alături de dumneavoastră și de cetățenii Republicii Moldova, emoția și bucuria acestei celebrări.
Doresc să reafirm, cu acest prilej aniversar, faptul că Republica Moldova, aspirațiile sale europene și prosperitatea cetățenilor săi de care ne leagă o îndelungată istorie și, mai ales o profundă prietenie, vor fi întotdeauna proiectul meu de suflet. Sunt bucuros că aniversarea din acest an se desfășoară într-o perioadă extrem de importantă pentru viitorul Republicii Moldova și salut încă o dată toate eforturile autorităților de la Chișinău care au reușit să atingă, în ultimele luni, obiectivele importante în procesul apropierii de Europa, răspunzând astfel unui deziderat colectiv.

Vă asigur că România vă va fi întotdeauna alături, în tot ceea ce vă veți propune pentru asigurarea unui viitor demn, liber și prosper pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

Vă rog să primiți, domnule Președinte, asigurarea deosebitei mele considerații și statornice prietenii”, se mai spune în mesajul adresat președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, de către președintele României, Traian Băsescu.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus