Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
25.08.2014

Ziua ușilor deschise în Parlament de Ziua Independenței

Ziua ușilor deschise în Parlament de Ziua Independenței

De Ziua Independenței, Parlamentul Republicii Moldova își deschide larg ușile, la inițiativa Președintelui Parlamentului Igor Corman. Pe 27 august, între orele 09.00 – 17.00, vizitatorii vor face turul clădirii renovate a Parlamentului, având acces liber în sala de ședințe, sala de conferințe și în spațiile renovate. Asistați de funcționari ai Parlamentului, grupurile de vizitatori vor fi informați despre activitatea parlamentară și procesul legislativ.

Potrivit programului, vizitatorii vor putea admira o galerie cu fotografii ale președinților Parlamentului, precum și o expoziție de documente de arhivă și publicații ale Legislativului. De asemenea, vor fi organizate ședințe foto cu conducerea Parlamentului și cu deputații prezenți la eveniment. Cu ocazia Zilei ușilor deschise, vizitatorii vor avea posibilitatea să discute cu deputații și să lase mesaje în Cartea de sugestii prin care să-și exprime așteptările în legătură cu activitatea Parlamentului.

Vizitatorii sunt așteptați pe data de 27 august, începând cu ora 09.00, la intrarea principală în clădirea Parlamentului (bd Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 105), fiind rugați să aibă la ei un act de identitate.

Pe 27 august va fi pentru a doua oară când Parlamentul își va deschide ușile pentru public. Prima ediție a Zilelor ușilor deschise a avut loc pe data de 15 februarie 2014, Parlamentul fiind vizitat de peste 2 000 de cetățeni.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus