Trimite e-mail | Printeaza
Economie
19.08.2014

ODIMM anunta lansarea Concursului Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” ediţia a V-a

ODIMM anunta lansarea Concursului Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” ediţia a V-a

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) în colaborare cu Reţeaua Pactului Global), cu suportul partenerilor, anunţă lansarea Concursului Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială”, ediţia a V-a. Scopul concursului este de a susţine şi premia IMM-urile responsabile social, astfel oferindu-le avantaje de competitivitate şi vizibilitate pentru atragerea clienţilor şi partenerilor.
 
Concursul şi-a propus să nominalizeze IMM-urile care pe parcursul anului 2013, s-au implicat în mod voluntar în programe şi activităţi sociale şi au dat dovadă de atitudine responsabilă faţă de angajaţi, clienţi, comunitate, parteneri şi faţă de societatea în care activează şi dezvoltă afacerea.
 
Participanţii la concurs vor fi evaluaţi în baza formularelor de aplicare ce vor reflecta activitatea întreprinderii pentru anul 2013. În cadrul Concursului vor fi decernate premii pentru următoarele nominalizări:  protecţia mediului înconjurător; grijă față de angajaţi; integrarea socială şi sprijinul acordat comunităţii;  Premiul Mare, pentru realizarea acţiunilor importante în mai multe dintre domeniile menţionate.

Premierea finală a câştigătorilor va avea loc în cadrul Conferinţei Internaţionale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii 2014. Premiile vor fi acordate de partenerii oficiali B.C. Moldova – Agroindbank şi Intelstart SRL.
 
Ghidul aplicantului şi Formularul de aplicare pot fi accesate la adresele www.odimm.md şi www.businessportal.md.
 
Companiile eligibile ce doresc să participe la concurs sunt rugate să completeze formularul de aplicare şi să-l expedieze până pe data de 1 septembrie 2014, cu menţiunea „Concurs RSC”, la sediul ODIMM (str. Serghei Lazo 48, oficiu 311, Chişinău, R. Moldova), la numărul de fax (022) 29-57-97 sau la adresa de e-mail office@odimm.md.
 
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@odimm.md sau la numărul de telefon (022) 29-57-41.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus