Trimite e-mail | Printeaza
Economie
18.08.2014

La Chişinău vor fi deschise iarmaroace agricole

La Chişinău vor fi deschise iarmaroace agricole

Primăria municipiului Chişinău informează despre organizarea în perioada 19 august - 14 octombrie a.c., a iarmaroacelor agricole în sectoarele capitalei. O decizie în acest sens a fost aprobată de către municipalitate pentru a susţine producătorii agricoli din municipiul Chişinău în contextul embargoului impus de către Federaţia Rusă la exportul producţiei agricole din Republica Moldova. 

Astfel, producătorii agricoli din oraşele şi satele (comunele) din componenţa municipiului Chişinău îşi vor putea comercializa producţia agricolă în locaţii stabilte din apropierea blocurilor de locuit sau a unor instituţii, cu excepţia pieţelor agricole şi a Pieţei Centrale, direct din camioane şi remorci.
Producătorii agricoli vor putea comercializa legume, fructe şi altă producţie agricolă, în baza autorizaţiilor de funcţionare eliberate de preturile de sector şi a documentelor corespunzătoare de însoţire. De asemenea, autorităţile vor asigura în locaţiile stabilite condiţii sanitare pentru desfăşurarea comerţului.
În continuare, vă prezentăm lista adreselor din oraşul Chişinău, unde se permite comercializarea producţiei agricole direct din camioane şi remorci:
Sectorul Centru: str. N. Testemiţanu – str. C. Vârnav, str. Academiei, şos. Hânceşti (zona Gării Auto Sud);

Botanica:  str. Sarmizegetusa – bd. Cuza – Vodă, str. Grenoble – bd. Cuza-Vodă, str. Grenoble – bd. Traian;

Buiucani: str. Ion Pelivan – str. Alba Iulia, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt în perimetrul str. Mihai Viteazul – str. Petru Movilă, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 160 (vizavi de Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare); 

Râşcani:  str. Andrei Doga, 35, str. Vadul lui Vodă, 19 şi str. Albişoara, 80/5;

Ciocana: bd. Mircea cel Bătrân, 14,  str. Petru Zadnipru; str. Alecu Russo 55, 63.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus