Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-08-13/patru-spitale-au-primit-echipament-medical-performant-36165.html
Data: Aug 13, 2014 (11:21)

Patru spitale au primit echipament medical performant

Prim-ministrul Iurie Leancă s-a întâlnit cu directorii a patru instituții medicale din Chișinău pentru a le oferi echipament medical utiliazat în traumatologie, ortopedie și neurochirugie. Este vorba despre  Centrul Mamei și Copilului,  Spitalul de copii „Valentin Ignatenco”, Institutul de Neurologie și Neurochirurgie și Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie.

Șeful Executivului a precizat că acțiunea se înscrie în contextul modernizării infrastructurii medicale și îmbunătăţirea calității serviciilor de asistenţă medicală.

„Obiectivul de bază al Guvernului este de a asigura instituțiile medicale cu echipament modern pentru ca bolnavii noștri să fie tratați bine, iar medicii să lucreze cu utilaje moderne”, a precizat Iurie Leancă.

Echipamentul a fost oferit de Guvernul Germaniei la solicitarea lui Iurie Leancă.
În acest sens, Prim-ministrul a exprimat recunoștință partenerului de dezvoltare pentru suportul continuu pe care îl oferă Republicii Moldova, a relatat Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Guvernului.