Trimite e-mail | Printeaza
Economie
30.07.2014

În toamnă va fi organizată la Chișinău ședința comisiei interguvernamentale moldo-austriece pentru colaborare comercial-economică

În toamnă va fi organizată la Chișinău ședința comisiei interguvernamentale moldo-austriece pentru colaborare comercial-economică

Viceprim-ministrul Andrian Candu a avut astăzi o întrevedere cu o delegație a Republicii Austria, condusă de Karlheinz Kopf, Vicepreședintele Consiliului Național al Parlamentului.
 
Oficialii au discutat în cadrul întrevederii stadiul actual al relaţiilor bilaterale şi perspectivele de cooperare în domeniul economic în contextul  implementarii de către Republica Moldova a componenteieconomice din Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.
 
Ministrul economiei a prezentat oportunităţile de cooperare si de investiții oferite de ţara noastră, în domeniul agriculturii, industriei, în deosebi în industria constructoare de maşini pe platforma parcurilor industriale şi a Zonelor Economice Libere și alte sfere.
 
La rândul său, Karlheinz Kopf a menționat că ritmul de dezvoltare economică al Republicii Moldova  și oportunitățile descrise sporesc interesul investitorilor austrieci.
 
Totodată, omologii austrieci au salutat progresele pe care le face Republica Moldova în ultima perioadă și au exprimat susţinerea Austriei faţă de parcursul european al Republicii Moldova.
 
Potrivit Ministerului Economiei, s-a convenit ca în toamnă să fie organizată la Chișinău ședința comisiei interguvernamentale moldo-austriece pentru colaborare comercial-economică.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus