Trimite e-mail | Printeaza
Politic
23.07.2014

Ministerul Justiției a inițiat negocierile de colaborare cu Ministerul elen al Justiției, Transparenței și Drepturilor Omului

Ministerul Justiției a inițiat negocierile de colaborare cu Ministerul elen al Justiției, Transparenței și Drepturilor Omului

Guvernul a aprobat astăzi proiectul Memorandumului de cooperare între Ministerul Justiției al Republicii Moldova și Ministerul Justiției, Transparenței și Drepturilor Omului al Republicii Elene.

Potrivit ministrului Justiției, Oleg Efrim, acest document va fi un punct de pornire a cooperării bilaterale moldo-elene în domeniul justiției. ”Inițiativa unui Memorandum de cooperare vine drept urmare a vizitei întreprinse în Grecia, unde am convenit cu ministrul elen să consolidăm colborarea moldo-elenă pe segmentul justiției. Eventual, documentul urmează să fie semnat în cadrul vizitei de răspuns a ministrului elen al Justiție”, a mai adăugat Oleg Efrim.

Potrivit Ministerului Justiției, în perioada 7-9 mai curent,  Oleg Efrim a efectuat o vizită oficială în Republica Elenă, la invitația omologului său, Charalampos Athanasiou. Cei doi oficiali au discutat despre schimbările pozitive care au loc în domeniul justiției din Republica Moldova, despre dinamica relațiilor dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, dar și perspectivele și mecanismele de dezvoltare a cooperării moldo-elene în domeniul justiției.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus