Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.07.2014

Președinta APCE Anne Brasseur va vizita Republica Moldova

Președinta APCE Anne Brasseur va vizita Republica Moldova

Președinta Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Anne Brasseur va efectua o vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 16-18 iulie 2014.

În prima zi a vizitei, Președinta APCE va purta discuții cu Președintele Parlamentului Igor Corman, cu vicepreședinții Legislativului Liliana Palihovici, Sergiu Sîrbu și Oleg Bodrug, cu președinții fracțiunilor parlamentare Marian Lupu, Valeriu Streleț, Ion Hadârcă și Maria Postoico.

Miercuri, 16 iulie, Președinta APCE Anne Brasseur și Președintele Parlamentului Igor Corman vor susține o conferință de presă.

Potrivit programului, Anne Brasseur va mai avea întrevederi cu deputații din Comisia juridică, numiri și imunități, cu membrii delegației Parlamentului la APCE, cu viceprim-ministrul responsabil de reintegrare, Eugen Carpov, viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Valeriu Chiveri și cu Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin.

Potrivit unui comunicat de presă al legislativului, Anne Brasseur va ține un discurs în ședința plenară a Parlamentului de joi, 17 iulie. În aceeași zi, Anne Brasseur va vizita regiunea transnistreană a Republicii Moldova.    

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus