Trimite e-mail | Printeaza
Politic
07.07.2014

Iurie Leancă se va afla săptămâna aceasta în Germania, la invitația cancelarului Angela Merkel

Iurie Leancă se va afla săptămâna aceasta în Germania, la invitația cancelarului Angela Merkel

Iurie Leancă va pleca la Berlin pe data de 9 iulie, invitat în vizită oficială de Cancelarul german Angela Merkel. Anunțul este făcut în numărul opt al revistei „Infogov”.

Cei doi oficiali vor discuta mai multe subiecte de pe agenda bilaterală și, în mod special, despre perspectiva europeană a țării noastre. După întrevedere, oficialii vor face declarații de presă. Ulterior, Iurie Leancă va participa la un dineu cu Angela Merkel. De asemenea, în cadrul vizitei, urmează să fie semnat Acordul cadru privind cooperarea moldo-germană în domeniul dezvoltării, fapt convenit în cadrul vizitei recente la Chișinău a ministrului Federal pentru Dezvoltare Economică a Germaniei, Gert Muller.

Publicația actuală dedică mai mult spațiu evenimentelor legate de semnarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, semnat de Iurie Leancă la Bruxelles, și ulterior ratificat de Parlamentul de la Chișinău. În același context, echipa editorială oferă răspuns la întrebarea: „Unde ne va duce biletul Acordului de Asociere?” 

Revista este elaborată și machetată de Biroul comunicare și relații cu presa al Guvernului și poate fi accesată aici:

 

http://www.gov.md/doc.php?l=ro&idc=628&id=7891

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus