Trimite e-mail | Printeaza
Politic
02.07.2014

Nicolae Timofti a purtat o discuție telefonică cu președintele României, Traian Băsescu

Nicolae Timofti a purtat o discuție telefonică cu președintele României, Traian Băsescu

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a purtat astăzi, 2 iulie a.c., o discuție telefonică cu președintele României, Traian Băsescu. reședintele Timofti i-a mulțumit omologul său român pentru sprijinul fără rezerve pe care România l-a acordat țării noastre până în prezent în parcursul său european.

„Este și meritul României și al Dumneavoastră personal, domnule Traian Băsescu, că Republica Moldova a obținut statutul de țară asociată cu Uniunea Europeană”, i-a transmis președintele Timofti omologului său român.

La rândul său, președintele României l-a felicitat pe Nicolae Timofti cu ocazia ratificării, astăzi, de către Parlamentul Republicii Moldova a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

„Evenimentul de astăzi încununează eforturile autorităților de la Chișinău de implementare a reformelor inerente procesului de integrare ”, a subliniat Traian Băsescu.

Cei doi președinți au convenit ca România și Republica Moldova să continue și să intensifice cooperarea pe dimensiunea europeană, care va fi în beneficiul cetățenilor de pe cele două maluri ale Prutului, anunță Serviciul de presă al Președinției Republicii Moldova.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus