Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-06-29/nicolae-timofti-a-prezentat-parlamentului-spre-ratificare-acordul-de-asociere-dintre-republica-moldo-35558.html
Data: Jun 29, 2014 (17:49)

Nicolae Timofti a prezentat Parlamentului spre ratificare Acordul de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a prezentat astăzi, 28 iunie a.c., Parlamentului spre ratificare Acordul de Asociere dintre Republica Moldova, pe de o parte, și Uniunea Europeană și Comunitatea Europeană a Energiei Atomice și statele membre ale acestora, pe de altă parte, semnat la Bruxelles la 27 iunie 2014.

Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat astăzi de către Guvernul Republicii Moldova, prin hotărârea nr. 487 din 28 iunie 2014, transmisă Președintelui Republicii Moldova.

În calitate de organ responsabil pentru prezentarea Acordului a fost desemnat Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, anunță Serviciul de presă al Președinției Republicii Moldova.