Trimite e-mail | Printeaza
Politic
17.06.2014

O delegație a Parlamentului Regatului Danemarcei, în vizită de documentare în Republica Moldova

Membrii Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Regatului Danemarcei se vor afla, în perioada 18 – 19 iunie 2014, într-o vizită de documentare în Republica Moldova.

Potrivit programului, delegația condusă de Președintele Comisiei pentru Afaceri Externe, Per Stig Møller va purta discuții cu Președintele Parlamentului Igor Corman, Vicepreședintele Legislativului, Andrian Candu, cu membrii Comisiei politică externă și integrare europeană și cu reprezentanții fracțiunii parlamentare a PCRM.

De asemenea, oficialii danezi au planificată o deplasare la Comrat, unde se vor întâlni cu reprezentanții Adunării Populare din UTA Găgăuzia și vor vizita Oficiul teritorial de informare al Parlamentului.

Potrivit unui comunicat de presă al legislativului, din componența delegației daneze fac parte deputații Mette Bock, purtător de cuvânt al Comisiei pentru Afaceri Europene și Afaceri Externe, Lisbeth Bech Poulsen, purtător de cuvânt al Comisiei pentru Afaceri Europene, Larsen Esben Lunde, purtător de cuvânt al Comisiei pentru Știință, Cercetare și Învățământ Superior.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus