Trimite e-mail | Printeaza
Economie
03.06.2014

Anatol Arapu participă la Conferința ministerială privind raportarea financiară

Anatol Arapu participă la Conferința ministerială privind raportarea financiară

Ministrul finanțelor, Anatol Arapu, participă la Conferința ministerială a  Centrului Băncii Mondiale pentru Reforma Raportării Financiare a  (CRRF) pentru Europa şi Asia Centrală cu tematica „Crearea unui cadru de reglementare durabilă ÎMM-urilor din Europa şi Asia Centrală”. Conferința se desfășoară astăzi, 3 iunie 2014 la Viena, Austria.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Finanțelor, conferinţa este o oportunitate unică pentru ţările aflate la diferite etape ale procesului de implementare a reformei financiare corporative pentru a împărtăși experiența și a învăța unii de la alții.  De asemenea, în cadrul evenimentului se va pune accent pe discuții bazate pe dezvoltarea unui mediu care ar favoriza prosperarea ÎMM-urilor.

Ministrul Finanțelor Anatol Arapu va ține un discurs în plenul conferinței ministeriale în care va sublinia preocuparea Republicii Moldova pentru sporirea competitivității ÎMM-urilor și importanța reformelor realizate recent în domeniul raportării financiare corporative pentru ÎMM-urile din Republica Moldova, dar și următorii pași care urmează a fi realizați în acestă direcție.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus