Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-05-29/forul-exportatorilor-din-moldova-5-iunie-2014-chishinau-35121.html
Data: May 29, 2014 (16:14)

Forul exportatorilor din Moldova, 5 iunie 2014, Chişinău

Potrivit Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), Forul Exportatorilor are drept scop construirea unui dialog public-privat eficient pentru dezvoltarea potențialului de export al țării și facilitarea activităților de comerț exterior, cât şi de a întruni top 100 exportatori ai anului 2013, instituții de stat relevante și asociații de business.

 La For va fi discutat sistemul infrastructurii calității din R. Moldova, procesul de vămuire electronică a mărfurilor destinate exportului, DCFTA, cât şi prezentarea programelor de asistență națională și externă de sporire a accesului agenților economici la finanțe.

  În cadrul Forului va avea loc un webinar întitulat “Sistemul Generalizat de Preferințe al SUA – oportunități pentru produsele moldovenești”, va fi prezentat conceptul participării R. Moldova la World Expo Milano 2015 și, în premieră, macheta pavilionului național, ce urmează a fi instalat la expoziție.

 (Agenda Moldova Business Week 2014)