Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
21.05.2014

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a oferit noi informaţii referitor la accidentul feroviar din regiunea Moscova

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a oferit noi informaţii referitor la accidentul feroviar din regiunea Moscova

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că, în urma accidentului feroviar produs astăzi în regiunea Moscova, şase persoane au decedat, iar 24 au fost rănite şi internate în spital.

Potrivit informaţiilor oficiale, printre persoanele decedate sunt patru cetăţeni ai Republicii Moldova, iar numărul cetăţenilor moldoveni răniţi este în curs de precizare.

Rudele victimelor au fost anunţate despre producerea accidentului.

Reprezentanţii Ambasadei sunt în contact permanent cu autorităţile regionale şi federale de la Moscova şi oferă asistenţa necesară cetăţenilor R. Moldova care au avut de suferit.

Potrivit MTID, un grup de lucru special de la Calea Ferată a Moldova a fost delegat de urgență la Moscova, unde în comun cu autoritățile ruse va coordona acțiunile ce țin de acordarea ajutorului medical necesar pasagerilor răniți și repatrierea persoanelor decedate. Membrii celulii anticriză vor ajunge în această seară la Moscova.
 
Listele persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului vor fi publicate în cel mai apropiat timp pe pagina web a CFM www.railway.md.
 
De asemenea, CFM a instituit o linie telefonică verde la nr. 022834550, la care rudele pasagerilor cursei nr.342 sunt rugate să apeleze pentru mai multe informații.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus