Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-05-19/ministrul-natalia-gherman-va-efectua-o-vizita-in-germania-34914.html
Data: May 19, 2014 (08:18)

Ministrul Natalia Gherman va efectua o vizită în Germania

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, va efectua, în perioada 19 – 20 mai 2014, o vizită în Republica Federală Germania, la invitația omologului german.

În cadrul vizitei, ministrul Natalia Gherman va avea o întrevedere cu ministrul federal al Afacerilor Externe, Frank-Walter Steinmeier, în urma căreia cei doi oficiali vor susţine o conferinţă de presă comună.

De asemenea, şefa diplomaţiei de la Chişinău va avea întrevederi cu reprezentanţi ai Parlamentului şi Guvernului federal, și va susține o prezentare cu genericul ”Integrarea Europeană a RM: provocări şi perspective”, în cadrul reuniunii organizate de Societatea Germană pentru Politica Externă.

Potrivit MAEIE, tot la Berlin, ministrul Natalia Gherman va acorda interviuri pentru postul de radio german Deutsche Welle şi agenţia de ştiri Reuters.