Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.05.2014

Premierul Iurie Leancă va discuta, pe 27 mai, cu moldovenii din diasporă la primul Forum online

Premierul Iurie Leancă va discuta, pe 27 mai, cu moldovenii din diasporă la primul Forum online

Marți, 27 mai, începând cu ora locală 20.00, cetățenii moldoveni din afara țării sunt invitați să participe la primul Forum online cu diaspora al Prim-ministrului Iurie Leancă. Genericul forumului este „Europa - acasă”.
 
În cadrul evenimentului, organizat de Biroul pentru relații cu diaspora, Premierul va vorbi despre principalele procese care au loc în Republica Moldova și va răspunde la întrebările conaționalilor din diasporă.
 

„Prin acest forum îmi doresc să promovăm, împreună cu concetățenii din diasporă, o Moldovă modernă în care valori precum bunăstarea, justiția independentă și libertatea individuală să constituie fundamentul viitoarei construcții a statului, a spus Iurie Leancă. Vă așteptăm să discutăm, pentru că doar în discuție vom putea identifica soluții pentru un viitor prosper. Iar contribuția Dumneavoastră, cei care ne reprezentați cu demnitate în afara țării, e definitorie în acest sens”, a adăugat Premierul.

 
Primul forum online cu diaspora al Prim-ministrului Iurie Leancă, va fi transmis în direct pe portalul www.privesc.eu. Întrebările pentru Prim-ministru pot fi expediate, până la 23 mai, pe adresa electronică diaspora.forum@gov.md sau pot fi postate direct pe pagina de Facebook a dlui Iurie Leancă - https://www.facebook.com/IurieLeancaUE?fref=ts.
 
Totodată, concetățenii care, în ziua de 27 mai, se vor afla în țară sunt încurajați să participe personal la forum, anunțându-și prezența la adresa diaspora.forum@gov.md sau la numărul de telefon (+373)79302992.
 
Primul forum online cu diaspora al Prim-ministrului Iurie Leancă va avea loc exact cu o lună înainte de semnarea, de către Republica Moldova, a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. În acest context, Premierul va lansa mai multe inițiative ce vor solicita implicarea activă a diasporei, anunță un comunicat al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus