Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-05-12/coordonatorul-macon-phillips-va-vizita-marea-britanie-republica-moldova-i-austria-in-perioada-1216-m-34803.html
Data: May 12, 2014 (12:47)

Coordonatorul Macon Phillips va vizita Marea Britanie, Republica Moldova și Austria în perioada 12-16 mai

Coordonatorul Biroului pentru Programe de Informare Internațională al Departamentului de Stat, dl. Macon Phillips, va vizita Marea Britanie, Moldova și Austria în perioada 12-16 mai.

În Londra, Marea Britanie, Coordonatorul Phillips va ține un discurs important despre diplomația digitală în cadrul Conferinței anuale de lidership al Ministerului de Externe al Marii Britanii. El se va întâlni cu reprezentanți din sectoarele public și privat, angajați în proiecte inovaționale în domeniul social media.
 
În Chișinău, Republica Moldova, Coordonatorul Phillips se va întâlni cu reprezentanți ai societății civile, precum și ai sectoarelor public și privat pentru a discuta despre consolidarea capacităților mass-mediei noi și celei tradiționale.

În Viena, Austria, Coordonatorul Phillips va vizita Ambasada SUA și a se întâlni cu Misiunea SUA la OSCE, relatează Biroul Purtătorului de Cuvânt al Departamentului de Stat .