Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-04-29/veaceslav-ioni-a-a-avut-o-intrevedere-cu-echipa-de-exper-i-ai-fmi-34653.html
Data: Apr 29, 2014 (20:34)

Veaceslav Ioniță a avut o întrevedere cu echipa de experți ai FMI

Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță a avut o întrevedere cu echipa de experți ai Fondului Monetar Internațional.

Oficialii au discutat despre stabilitatea din sistemul financiar, noua lege privind responsabilitatea bugetară, politica bugetar-fiscală și, în mod special, datoria publică a autorităților publice locale. În cadrul întrevederii au fost abordate și o serie de aspecte referitoare la situația economică și politică din țară, proiectele de legi aflate în proces legislativ.

”Reiterez aprecierea pe care o avem pentru suportul oferit, în permanență, de către FMI în toate subiectele și problemele ce țin de competența Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe”, a menționat Veaceslav Ioniță.

O echipă de experţi ai Fondului Monetar Internaţional se afla într-o vizită de lucru la Chișinău în perioada 22-30 aprilie 2014, anunță un comunicat al Legoslativului.