Trimite e-mail | Printeaza
Politic
14.04.2014

Viceministrul Iulian Groza a efectuat o vizită de lucru în Polonia

Viceministrul Iulian Groza a efectuat o vizită de lucru în Polonia

Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Iulian Groza, a efectuat, în perioada 10-11 aprilie 2014, o vizită de lucru la Varșovia, în vederea participării la reuniunea directorilor politici din cadrul MAE al Poloniei și Suediei cu viceminiștrii Afacerilor Externe din țările Parteneriatului Estic.

În cadrul reuniunii s-a făcut schimb de opinii cu privire la ultimele evoluții din regiune și s-au  evaluat rezultatele cooperării în cadrul Parteneriatului Estic. De asemenea, a fost analizată oportunitatea extinderii dialogului politic între țările Parteneriatului Estic și UE, în funcție de aspirațiile individuale ale fiecărui partener.

Potrivit MAEIE, viceministrul Iulian Groza a participat și la o masă rotundă cu experți și formatori de opinie din cadrul Institutului Polonez pentru Afaceri Internaționale (PISM). Evenimentul a fost dedicat agendei de integrare europeană a Republicii Moldova, precum și obiectivelor cheie a relațiilor cu Uniunea Europeană și alți parteneri internaționali. De asemenea, diplomatul moldovean a vizitat Colegiul Europei de la Natolin, unde s-a întâlnit cu conducerea și studenții Colegiului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus