Trimite e-mail | Printeaza
Politic
31.03.2014

Marian Lupu participă la Reuniunea Biroului AP EURONEST

Marian Lupu participă la Reuniunea Biroului AP EURONEST

Șeful delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Parteneriatului Estic EURONEST, Marian Lupu participă astăzi, la Bruxelles, la Reuniunea Biroului AP EURONEST.

Potrivit agendei reuniunii, membrii Biroului vor analiza rezultatele activității AP EURONEST cu ocazia încheierii mandatului Parlamentului European și vor fixa direcțiile de activitate pentru următoarea perioadă. În cadrul ședinței va fi discutat și calendarul activităților planificate pentru a doua jumătate a anului 2014. De asemenea, parlamentarii vor face un schimb de opinii pe marginea situației din Ucraina.

Potrivit unui comunicat de presă al legislativului, Marian Lupu va participa la Bruxelles și la Reuniunea Grupului de lucru al AP EURONEST cu privire la Belarus. Ședința va avea loc pe data de 1 aprilie, la Parlamentul European.

Adunarea Parlamentară EURONEST reprezintă dimensiunea parlamentară a Parteneriatului Estic și o platformă de dialog între deputații din Parlamentul European și partenerii estici pe subiecte ce țin de implementarea reformelor politice, sociale și economice. AP EURONEST este formată din 110 de membri: 60 de membri din partea Parlamentului European şi câte 10 membri din partea partenerilor estici (Republica Moldova, Ucraina, Georgia, Armenia, Azerbaidjan).

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus