Trimite e-mail | Printeaza
Economie
21.03.2014

Nicolas Valdinoci: Lafrage va dezvolta în continuare planuri de investiții durabile în Moldova

Nicolas Valdinoci: Lafrage va dezvolta în continuare planuri de investiții durabile în Moldova

Afirmația a fost făcută în cadrul unei întrevederi dintre reprezentanți ai Ministerului Economiei și ai companiei Lafarge Ciment, la 21 martie curent. Întrevederea a avut loc în contextul numirii unui nou director general al companiei, Nicolas Valdinoci, care a ținut să dea asigurări că Lafrage va dezvolta în continuare planuri de investiții durabile în Moldova.
 
Potrivit Ministerului Economiei, vicepremierul a menționat că prezența companiilor străine ce investesc în Republica Moldova este foarte importantă: „ În contextul semnării Acordului de asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană companiile străine trebuie să servească drept model  european de business  bazat pe competitivitate onestă și investiții.”  Totodată, Valeriu Lazăr a salutat numirea noului director general, exprimându-și încrederea că va fi menținut dialogul public  - privat, care reprezintă un instrument constructiv pentru dezvoltarea politicilor publice .
 
Nicolas Valdinoci a dat asigurări că Lafarge va implementa planurile de investiție în Republica Moldova. Acesta a precizat că un obiectiv important al companiei îl reprezintă investiția în oameni. Lafarge și-a propus să contribuie la dezvoltarea capitalului uman, pentru a pregăti specialiști în domeniu cu un nivel de competență sporit.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus