Trimite e-mail | Printeaza
Politic
20.03.2014

Lordul Alfred Dubs, Președintele Grupului de prietenie cu Republica Moldova al Parlamentului britanic, va vizita Republica Moldova

Lordul Alfred Dubs, Preşedintele Grupului parlamentar de prietenie “All Party Parliamentary Group on Moldova” din cadrul Camerei Lorzilor a Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, va vizita Republica Moldova în perioada 20 – 23 martie 2014.

Din componența delegației care îl însoțește fac parte deputații din Camera Comunelor John Whittingdale și Philip Davies, precum și Lordul Michael James German din Camera Lorzilor.

Potrivit programului vizitei, Lordul Alfred Dubs va avea întrevederi cu Președintele Parlamentului Igor Corman și cu Prim-ministrul Iurie Leancă. De asemenea, parlamentarul britanic va discuta cu Vicepreședinta Parlamentului Liliana Palihovici, cu viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Iulian Groza, cu deputații din Comisia politică externă și integrare europeană, precum și cu membrii Grupului parlamentar de prietenie cu Marea Britanie.

Sâmbătă, 22 martie 2014, Lordul Alfred Dubs se va află într-o vizită în Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia. Briefingul de presă în care va fi făcut bilanțul vizitei Lordului Alfred Dubs în Republica Moldova va avea loc duminică, 23 martie 2014.

Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Moldova din cadrul Camerei Lorzilor numără 20 de deputați. Ultima vizită la Chişinău a Lordului Alfred Dubs a avut loc în 2009, anunță un comunicat al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus