Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
13.03.2014

Cea mai curată curte din capitală şi Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău, ediţia 2014

Cea mai curată curte din capitală şi Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău, ediţia 2014

Primăria municipiului Chişinău anunţă startul concursurilor municipale de salubrizare şi amenajare a teritoriului: „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău” şi „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău” – ediţia 2014. Competiţia anunţată de administraţia publică locală are scopul de a educa spiritul gospodăresc al locuitorilor Chişinăului şi suburbiilor, de întreţinere exemplară a teritoriului, susţinerea activităţilor practice de protecţie a mediului în cadrul tradiţionalelor campanii de salubrizare de primăvară.

La concurs pot participa locatarii care domiciliază la bloc, indiferent de forma de propritate şi de administrare a blocurilor de locuinţe. Doritorii de a participa la concurs se pot înregistra prin intermediul paginii oficiale a Primăriei municipiului Chişinău, prin expedierea unui e-mail, la adresa electronică drp@pmc.md, sau prin telefon – la pretura de sector. Termenul-limită de aplicare la concurs – 25 aprilie 2014.

Aprecierea candidaţilor se va face conform următoarelor criterii: aspect estetic al blocului de locuinţe; curăţenia locurilor de uz comun, starea geamurilor/uşilor de la scări, a camerelor de acumulare a deşeurilor menajere, precum şi starea subsolurilor; starea teritoriului din preajma blocului etc.

Învingătorii concursurilor, câte 3 locuri premiante în fiecare sector, vor beneficia de lucrări în valoare de până la 100 mii lei, pentru amenajarea curţilor, ce vor fi îndeplinite de către subdiviziunile municipale de profil.

Premiile acordate:

Locul I – amenajare teren de joacă pentru copii în valoare de 100 mii lei;

Locul II – lucrări de amenajare a curţilor în valoare de 75 mii lei;

Locul III - lucrări de amenajare a curţilor în valoare de 50 mii lei;

Regulamentul de participare la concursurile municipale „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău” şi „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău” - http://www.chisinau.md/doc.php?l=ro&idc=682&id=5249

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus