Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-03-11/t-rgul-mondial-de-tehnica-secondhand-usetec-koln-germania-33874.html
Data: Mar 11, 2014 (10:25)

Târgul mondial de tehnică second-hand ”USETEC”, Koln, Germania

În perioada 5-7 mai 2014, Camera de Comerţ şi Industrie invită agenții economici la Târgul mondial de tehnică second-hand "USETEC", care va avea loc în or. Koln, Germania.

Târgul constituie o oportunitate pentru companiile ce caută mașini sau linii de producţie la preț convenabil, au nevoie în scurt timp de maşini recondiţionate, disponibile mai rapid decât cele noi. Exponatele sunt recondiţionate chiar de producător, prin reechipări şi înlocuiri. Acest tip de maşini sunt folosite în toată lumea, din considerente de eficacitate, în condiţii financiare reduse.

Potrivit CCI, la "USETEC 2014" vor participa circa 500 expozanţi din 28 de ţări, cu o ofertă totală de peste 160 000 de maşini, utilaje şi echipamente.

Secțiuni tematice: prelucrarea metalelor, robotică şi automatică, instrumente de măsură şi control, tehnologie energetică, instalaţii de tratament termic/răcire, utilaje de ridicat şi utilaje de transport uzinal, utilaje pentru construcţii, salubrizare şi reciclare, sisteme de telecomunicaţii/prelucrarea datelor, tehnică de imprimare şi de copiat, prelucrarea lemnului, prelucrarea maselor plastice şi a cauciucului, maşini de ambalat, maşini pentru industria alimentară, chimie şi tehnologie de fabricaţie, tehnică medicală, maşini pentru industria textilă, instalaţii, unelte, matriţe, piese de schimb, accesorii, mass-media de specialitate, edituri, idei şi parteneri noi de afaceri.

Perioada deplasării: 3 - 8 mai 2014
Cererile de participare se transmit prin tel/fax: (373 22) 23-84-10, 21-07-25, e-mail: marca@chamber.md, indicându-se domeniul de interes pentru această expoziţie, numele participantului (grafie latină), data şi locul naşterii, numărul paşaportului, când şi de cine a fost eliberat, până când este valabil, locul de muncă şi ce funcție deţine participantul, copia certificatului de înregistrare a întreprinderii (ambele părţi), rezervarea hotelului (SNG, DBL). Paşaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puţin şase luni după timpul preconizat al întoarcerii.

Informaţii suplimentare:Tel: 022 21-07-25, 022 23-84-10 e-mail: marca@chamber.md
Direcţia Târguri şi Expoziţii a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova