Trimite e-mail | Printeaza
Politic
28.02.2014

Prim-ministrul Iurie Leancă s-a întâlnit cu ambasadorii cu misiuni speciale ai țărilor Parteneriatului Estic

Prim-ministrul Iurie Leancă s-a întâlnit cu ambasadorii cu misiuni speciale ai țărilor Parteneriatului Estic

Oficialii au discutat despre reformele aplicate, agenda europeană a țării noastre și pregătirile pentru semnarea Acordului de Asociere.

Iurie Leancă a menționat că anul curent este crucial pentru viitorul Republicii Moldova și a mulțumit statelor membre ale Uniunii Europene pentru votul de ieri, de la Strasbourg, prin care s-a decis ridicarea vizelor pentru cetățenii moldoveni.

Ambasadorii cu misiuni speciale ai Țărilor Parteneriatului Estic: Letonia, Lituania, Franța, Suedia și Ungaria, au menționat că vor sprijini, în continuare, parcursul european al țării noastre și vor contribui la apropierea Moldovei de UE.
 
În context, s-a discutat despre acțiunile Guvernului ce vor fi întreprinse în vederea informării cetățenilor despre avantajele semnării Acordului de Asociere.
 
Ambasadorii pentru Parteneriatul Estic se află în vizită de lucru în Republica Moldova în perioada 26-28 februarie, în cadrul căreia s-au întâlnit cu administraţia publică locală, societatea civilă şi studenţii din Bălţi şi Comrat, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus