Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2014-02-17/dona-scola-directorul-miepo-nominalizat-in-comitetul-de-experti-al-onu-privind-administratia-publica-33529.html
Data: Feb 17, 2014 (10:25)

Dona Scola, directorul MIEPO nominalizat in Comitetul de Experti al ONU privind Administratia Publica

Secretarul General al ONU a nominalizat candidații Comitetului de Experți în Administrație Publică al Organizației Națiunilor Unite (CEPA) din cadrul Consiliul Economic și Social al ONU (ECOSOC), pentru anii 2014 - 2017.

Republica Moldova va fi reprezentată de dna Dona Școla, directorul executiv al Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).

CEPA este format din 24 de membri, printre care și Republica Moldova,  care se întâlnesc anual, la sediul ONU din New York. Conform rezoluției 2001/45, adoptată de ECOSOC, Comitetul este responsabil pentru sprijinirea activității ECOSOC în ceea ce privește problemele în guvernare, inclusiv în e-guvernare, precum și în administrație publică, în concordanță cu Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului ale ONU.

Experții vor activa în cadrul Comitetului pentru o perioadă de patru ani, termen care începe la 1 ianuarie 2014 și expiră la 31 decembrie 2017.