Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
05.02.2014

De la masaj la trafic de fiinţe şi prostituţie

O cetăţeană a Republicii Moldova în complicitate cu un cetăţean al Armeniei, sânt învinuiţi de procurori de comiterea traficului de fiinţe umane şi a proxenetismului.

Procurorii, în comun cu ofiţerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al MAI, au stabilit că, în intervalul anilor 2011 – 2013, inculpaţii au recrutat  cinci tinere pe care le-au îndemnat să practice prostituţia într-un apartament din capitală.

Clienţii găseau fetele prin intermediul inculpaţilor, care plasau pe Internet anunţuri de prestare a serviciilor de masaj, însă în realitate erau oferite servicii sexuale şi masaj erotic, care a fost apreciat drept modalitate de acordare a serviciilor sexuale.

Procurorii secţiei combatere trafic de fiinţe umane a Procuraturii Generale împreună cu ofiţerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al MAI au mai stabilit că, în perioada 2012 – 2013 învinuiţii au recrutat o tânără nevăzătoare şi sub pretextul că va oferi servicii de masaj au îndemnat-o să se prostitueze, aceasta însă nu a acceptat condiţiile traficanţilor şi s-a adresat oamenilor legii.

Fetele primeau de la fiecare client pentru serviciile acordate între 250 şi 500 de lei, iar jumătate din câştig le revenea învinuiţilor.

Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat cauza penală spre examinare în instanţa de judecată, anunță Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus