Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
27.01.2014

Avertizare de călătorie în România și Ucraina

Avertizare de călătorie în România și Ucraina

Serviciul Vamal şi Poliţia de Frontieră recomandă cetățenilor moldoveni să evite pe cât posibil călătoriile în România și Ucraina sau tranzitarea acestora, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și situațiilor incerte create pe mai multe trasee naționale și internaționale.

Despre posibilitatea de interzicere a intrării persoanelor și mijloacelor de transport, echipate necorespunzător, pe teritoriul acestor țări, autoritățile cu atribuții la frontieră din România și Ucraina au anunțat verbal colegii din Republica Moldova, fiind, până la momentul de față, înregistrate cazuri în care mijloacele de transport au fost reîntoarse de la frontieră.

În acest sens, Serviciul Vamal şi Poliția de Frontieră  vine cu o solicitare către toate persoanele, care și-au planificat călătorii în aceste zile, să le evite pe cele care nu sunt strict necesare, până la îmbunătățirea stării vremii, și sunt rugați să se conformeze recomandărilor instituite de autorităţile de frontieră din România și Ucraina.

Concomitent ținem să atragem atenția la faptul, că Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat autorităţile de frontieră din România despre restricțiile pe drumuri. Respectiv, potrivit unui comunicat de presa a autorităţilor Române, sunt exceptate autovehiculele de transport persoane cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus