Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
24.01.2014

Ambasadorul SUA a participat la cursul de instruire în domeniul managementului proprietății publice

Ambasadorul SUA a participat la cursul de instruire în domeniul managementului proprietății publice

Ambasadorul SUA William H. Moser a participat la cursul de instruire în domeniul managementului proprietății publice, organizat pentru reprezentanții administrației publice locale din 20 de localități ale Moldovei.  Acest curs de instruire este parte din programul “Excelență în managementul municipal” (EMM) finanțat de Guvernul SUA.  În cadrul evenimentului primarul de Taraclia Serghei Filipov a prezentat succesele obținute de Taraclia datorită sistemului îmbunătățit de management a proprietății publice.

Ambasadorul a înmânat primarului Filipov un certificat de recunoaștere pentru administrare excelentă în implementarea noilor proceduri și concepții în managementul proprietății publice. Ambasadorul a menționat: “Ca rezultat al acestor eforturi s-au mărit considerabil resursele care vor fi folosite pentru necesitățile locuitorilor din Taraclia. Aceste succese servesc drept un  exemplu excelent pentru alți primari din Moldova care demonstrează ce poate fi obținut prin muncă asiduă, conducere determinată și aplicarea principiilor oferire de programul „Excelență în managementul municipal.”

Asistența tehnică în domeniul managementului proprietății este parte a proiectului USAID “Susținerea Autorităților Publice Locale” (LGSP) si este predestinată să ajute administrațiile locale să stabilească și să implementeze politici și proceduri care să contribuie la buna guvernare, anunță un comunicat al Ambasadei SUA la Chișinău. 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus