Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.01.2014

Delegația Comisiei de la Veneția vizitează Republica Moldova

Delegația Comisiei Europene pentru democrație prin drept (Comisia de la Veneția) și a Oficiului OSCE pentru instituții democratice și drepturile omului (OSCE/ODIHR) efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova în perioada 20 - 22 ianuarie 2014.

Delegația va fi condusă de Thomas Markert, Secretarul Comisiei de la Veneția.

Potrivit programului, membrii delegației vor avea întrevederi cu Președintele Parlamentului, Igor Corman, Vicepreședinții Parlamentului, Andrian Candu, Oleg Bodrug și Liliana Palihovici, precum și cu deputații din majoritatea parlamentară și din opoziție.

Oficialii europeni vor mai purta discuții cu Președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, Ministrul Justiției, Oleg Efrim, Președintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan. De asemenea, membrii delegației se vor întâlni cu reprezentanții societății civile și ai organizațiilor internaționale din Republica Moldova.

Vizita delegației Comisiei de la Veneția la Chișinău are loc în contextul reformelor inițiate de autorități, inclusiv în domeniul justiției și cel electoral în Republica Moldova, anunță un comunicat al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus