Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
03.01.2014

Condamnat pentru tentativă de omor a unui poliţist

Un poliţist a fost atacat cu un topor de un locuitor al raionului Nisporeni pe motiv că nu vroia să fie adus forţat la procuratură. Procuratura raionului Nisporeni anunţă că, în noiembrie 2012, doi poliţişti s-au deplasat la domiciliul inculpatului având ordin de aducere forţată a acestuia la procuratură, deoarece se eschiva de la executarea unei hotărâri judecătoreşti. Inculpatul  însă nu s-a conformat cerinţelor şi i-a înjurat pe oamenii legii. În continuare, inculpatul a încercat să-l lovească pe unul dintre poliţişti cu un topor în cap, însă ultimul, a reuşit să blocheze lovitura cu mâna. În urma leziunilor cauzate, poliţistul a suportat o intervenţie chirurgicală.

Inculpatul în vârstă de 72 de ani, care a mai fost în conflict cu legea a fost învinuit de comiterea tentativei de omor. Recent, prin sentinţa Judecătoriei Nisporeni, inculpatul a fost condamnat la 9 ani de detenţie în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac în instanţa superioară de judecată, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus