Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-12-05/in-perioada-511-decembrie-se-desfa-oara-primul-t-rg-online-al-locurilor-de-munca-sub-genericul-locur-32565.html
Data: Dec 5, 2013 (17:59)

In perioada 5-11 decembrie, se desfășoară primul Târg on-line al locurilor de muncă sub genericul “Locuri de muncă în Moldova”

Potrivit Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, în perioada 5-11 decembrie, se desfășoară primul Târg on-line al locurilor de muncă sub genericul “Locuri de muncă în Moldova”, organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în colaborare cu proiectul UE “Consolidarea capacităților de gestionare a migrației în Republica Moldova”, implementat de Serviciul Public Suedez de Angajare.

Pe o platformă unică, www.e-angajare.md, se vor întâlni angajatorii cu viitorii angajați. Primul Târg electronic este destinat moldovenilor de peste hotare, însă, în același timp, pot participa și persoane în căutarea unui loc de muncă din țară.

Cu referire la lansarea Târgului on-line al locurilor de muncă Ion Holban, directorul Agenției Naționale, a subliniat că  “În ultimul timp Agenția Națională a întreprins mai mulţi paşi în vederea modernizării serviciilor destinate atât angajatorilor, cât şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Acest proces de modernizare tinde să consolideze capacităţile de dezvoltare atât a relaţiilor de colaborare cu angajatorii pentru sporirea nivelului de ocupare a forţei de muncă, cât și cu diferite grupuri de beneficiari. In acest context o prioritate este utilizarea tehnologiilor informaţionale avansate, iar Târgul on-line al locurilor de muncă este un instrument care va facilita comunicarea şi relaţiile cu clienţii”.

Târgul on-line “Locuri de muncă în Moldova” poate fi accesat, în timp real, din orice colț al lumii, pe www.e-angajare.md sau www.angajat.md. Vizitatorii pot vizualiza peste 160 de locuri vacante, cu condiții de muncă atractive, de la 19 companii din Moldova din domeniile tehnologiilor informaționale, telecomunicațiilor, industriei prelucrătoare, sănătății și asistenței medicale, activităților financiare, comerțului, serviciilor de transport, etc.

Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei anunță că târgurile electronice vor fi organizate cu periodicitate de către Agenția Națională pentru anumite grupuri țintă de beneficiari cu participarea angajatorilor din diferite domenii de activitate.