Trimite e-mail | Printeaza
Economie
05.12.2013

Băsescu a cerut ajutorul BEI pentru finanțarea conectării liniilor electrice ale Republicii Moldova la România

Băsescu a cerut ajutorul BEI pentru finanțarea conectării liniilor electrice ale Republicii Moldova la România

Președintele României Traian Băsescu a cerut joi ajutorul Băncii Europene pentru Investiții pentru identificarea de soluții de finanțare necesare implementării ultimei etape a conectării liniilor electrice ale Republicii Moldova la România.

"Președintele Traian Băsescu a primit joi, la Palatul Cotroceni, delegația Băncii Europene pentru Investiții (BEI) condusă de președintele BEI, Werner Hoyer. Traian Băsescu a mulțumit pentru foarte buna colaborare pe care Banca Europeană pentru Investiții o are cu autoritățile din România, dar și cu mediul de afaceri și a cerut intensificarea sprijinului BEI în promovarea folosirii banilor europeni pentru a garanta accesul IMM-urilor la finanțare. În același timp, Traian Băsescu a cerut ajutorul BEI pentru identificarea de soluții de finanțare necesare implementării ultimei etape a conectării liniilor electrice ale Republicii Moldova la România", informează Administrația Prezidențială într-un comunicat de presă.

Președintele BEI, Werner Hoyer, a reconfirmat intenția de a demara și finaliza un număr cât mai mare de proiecte în țara noastră și a exprimat mulțumiri pentru buna colaborare pe care instituția pe care o conduce o are cu România, scrie Agerpres.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus