Trimite e-mail | Printeaza
Economie
02.12.2013

Licitaţii funciare la Chişinău

Licitaţii funciare la Chişinău

Primăria Chişinău anunţă că la 20 decembrie a.c., cu începere de la ora 14.00, va avea loc licitaţia funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea şi obţinerea dreptului de încheiere a contractului de arendă a terenurilor din intravilanul municipiului. Licitaţia va avea loc în sala de şedinţe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43.


La licitaţie pot participa persoane fizice şi juridice din R. Moldova, dar şi investitori străini. Doritorii de a participa la licitaţie urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la licitaţie, pe numele Comisiei de licitaţie pe adresa: or. Chişinău, str. Armenească, 43, următoarele acte: cererea după forma stabilită; certificatul de înregistrare; extras din registrul de Stat al Întreprinderilor şi Organizaţiilor (pentru persoanele juridice); procura cu drept de efectuare a tranzacţiei de vânzare-cumpărare şi obţinere a dreptului de arendă; copia buletinului de identitate şi fişa de însoţire; documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din preţul iniţial.

Organizatorul licitaţiilor funciare este Agenţia „Capitalimobil" SRL (adresa: str. Armenească, 43; tel.: 27-51-80 sau 27-55-49; fax: 27-96-75).

Lista loturilor expuse la licitaţie le găsiţi ataşat, pe site-ul Primăriei municipiului Chişinău.

COMUNICAT INFORMATIV

REGULAMENTUL organizării concursurilor privind obţinerea dreptului de arendă şi a dreptului de proprietate asupra terenurilor în municipiul Chişinău

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus