Trimite e-mail | Printeaza
Politic
02.12.2013

Deputații din Parlamentul Republicii Moldova efectuează un schimb de experiență cu parlamentarii din Suedia

În perioada 2-3 decembrie 2013, o delegație a Parlamentului Republicii Moldova se află într-o vizită de studiu la Parlamentul Regatului Suediei.

Scopul vizitei este schimbul de experienţă şi de bune practici în domeniul implementării legislației electorale și a asigurării egalității de gen în activitatea politică.

Potrivit programului vizitei, deputații moldoveni vor avea întrevederi cu parlamentari din Rikstag și cu reprezentanți ai Autorității Electorale din Suedia.

Vizita delegației Parlamentului Republicii Moldova are loc în cadrul Programului ”Îmbunătățirea democrației în Republica Moldova prin suport parlamentar și electoral”, implementat de PNUD în perioada 2012-2016. Obiectivul general al Programului este de a îmbunătăți calitatea proceselor și sistemelor democratice ale Republicii Moldova prin alinierea la standardele europene, potrivit unui comunicat al Legislativului.

Din componența delegației fac parte deputații Raisa Apolschii, Președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Lilian Zaporojan, Valeriu Munteanu, Anatolie Arhire, Galina Balmoș.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus