Trimite e-mail | Printeaza
Politic
27.11.2013

Igor Corman va participa la lucrările Adunării Interparlamentare a CSI

Igor Corman va participa la lucrările Adunării Interparlamentare a CSI

Președintele Parlamentului Igor Corman va participa, în perioada 28-29 noiembrie 2013, la lucrările Adunării Interparlamentare a CSI, care se va desfășura la Sankt-Petersburg, Federația Rusă.

Potrivit agendei, pe parcursul zilei de 28 noiembrie vor avea loc ședințele comisiilor permanente și a Consiliului AIP a CSI. Cea de-a 39-a ședință în plen va avea loc pe data de 29 noiembrie, începând cu ora 09.00 (ora locală 07.00).

În debutul ședinței plenare a Adunării Interparlamentare a CSI, Igor Corman va rosti un discurs, în care se va referi la situația din țară, agenda Coaliției de Guvernare Pro-Europeană și importanța relațiilor de cooperare cu partenerii tradiționali din Est.

În contextul participării la AIP a CSI, Președintele Parlamentului Republicii Moldova are programate întrevederi cu Serghei Narîșkin, Președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Valentina Matvienko, Președintele Consiliului AIP a CSI, Președintele Camerei Superioare a Adunării Federale, Volodymyr Rybak, Președintele Radei Supreme a Ucrainei, Nurlan Nigmatulin, Președintele Parlamentului Republicii Kazahstan.

La lucrările Adunării Interparlamentare a CSI vor mai participa deputații Chiril Lucinschi, șeful delegației Parlamentului Republicii Moldova la AIP a CSI, Violeta Ivanov, Președintele Comisiei AIP a CSI pentru politică agrară, resurse naturale și ecologie, Inna Șupac și Iurie Bolboceanu, membri ai delegației Parlamentului Republicii Moldova, anunță un comunicat al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus