Trimite e-mail | Printeaza
Social
27.11.2013

Ambasada germană donează seturi de jucării şi mobilier unei grădiniţe din Comrat

Ambasada germană donează seturi de jucării şi mobilier unei grădiniţe din Comrat

Ambasada Republicii Federale Germania în Republica Moldova în colaborare cu primăria oraşului Comrat modernizează terenul de joacă şi echipamentul de la grădiniţa nr. 8.

Datorită alocaţiei oferite cei aproape 160 de copii vor avea posibilitatea să se bucure de scrâncioburile moderne şi sigure, de carusele şi tobogane noi. În zilele reci de toamnă şi iarnă copiii pot utiliza sala de sport şi de teatru, care au fost înzestrate cu jucării moderne. Datorită suportului financiar pus la dispoziţie a mai fost posibilă achiziţionarea meselor şi scaunelor pentru copii în sala de zi nou construită. Şi bucătăria grădiniţei are un aspect nou: a fost cumpărat mobilier de bucătărie.

Astfel prin diversificarea spectrului de posibilităţi, copii pot să se bucure de timpul petrecut la grădiniţă, jucându-se şi participând la activităţi sportive.

Ambasada va susţine şi în 2014 implementarea microproiectelor. Cererile de solicitare a finanţării mai pot fi depuse până pe data de 29 noiembrie 2013. Pentru informaţii suplimentare accesaţi: www.chisinau.diplo.de.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus