Trimite e-mail | Printeaza
Economie
25.11.2013

Veaceslav Ioniță participă la Tallinn la seminarul ”Evoluția reformelor în statele din cadrul Parteneriatului Estic”

Veaceslav Ioniță participă la Tallinn la seminarul ”Evoluția reformelor în statele din cadrul Parteneriatului Estic”

Președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță participă la Tallinn, în perioada 25-26 noiembrie 2013, la seminarul ”Evoluția reformelor în statele din cadrul Parteneriatului Estic”. Evenimentul are loc în preajma Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius.

Europarlamentari, președinți de comisii parlamentare din Georgia, Estonia și Republica Moldova, experți internaționali vor dezbate, pe parcursul a două zile, subiecte ce se referă la evoluțiile democratice înregistrate în țările din cadrul Parteneriatului Estic, perspectivele Summitului de la Vilnius pentru viitorul acestor țări, relațiile dintre UE și Federația Rusă.

Președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță va fi principalul vorbitor în cadrul mesei rotunde cu genericul ”Potențiale scenarii pentru Summitul Parteneriatului Estic și implicațiile acestora asupra viitoarei colaborări. Rolul Grupului Partidului Popular European din Parlamentul European”.

Seminarul este organizat de European Ideas Network, în parteneriat cu International Republican Institute (IRI) și Institutul ”Pro Patria”, informează un comunicat al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus